LIVRARE SI RETUR

POLITICA DE LIVRARE

LIVRAREA ÎN ROMÂNIA

Pentru comenzi de minim 350 RON www.kittybaby.ro oferă TRANSPORTUL GRATUIT în limita ariei de acoperire a curiratului.

www.kittybaby.ro  oferă livrarea prin curier, la costurile standard, la majoritatea adreselor de pe teritoriul României.

Metoda de livrare: Curier   

Timp estimativ de livrare*:  2 – 5 zile lucrătoare  
*Vă rugăm să aveți în vedere că timpul de livrare poate suferi modificări

Costul livrării: Costul va fi calculat automat si va fi afisat inainte de finalizarea comenzii (pt. comenzi sub 200 ron)

Factura fiscală va fi trimisă în format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizată, nefiind necesară stampilarea și semnarea acesteia.

Vă rugăm să verificați informațiile de livrare înainte de a plasa comanda.

Livrarea la mai multe adrese:

Pentru a livra produsele către mai multe adrese, vă rugăm să plasați comenzi diferite.

Nu se fac livrări în afara teritoriului României.

Politica de retur

Aveți la dispoziție 14 zile calendaristice de la data expedierii pentru a returna articolele cumpărate de pe www.kittybaby.ro

Potrivit articolului 9, Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii,”consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.”

Potrivit articolului 13 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014

„(1) Profesionistul (S.C. Petriuc S.R.L.) ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului, cu exceptia costului livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului in conformitate cu art. 11.

In cazul comenzilor achitate prin card bancar suma se va intoarce pe cardul clientului in functie de termenul stabilit de banca emitenta a cardului si procesatorul de plati, de la 48 de ore la 30 de zile.

(2) Profesionistul ramburseaza sumele mentionate la alin. (1) folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de consumator pentru tranzactia initiala.

Obligatiile consumatorului in cazul retragerii, conform articolului 14 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014

„(1) Cu exceptia cazului in care profesionistul s-a oferit sa recupereze el insusi produsele, consumatorul returneaza produsele sau le inmaneaza profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract in conformitate cu art. 11. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

(2) Consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care profesionistul accepta sa suporte acele costuri sau in care profesionistul nu a informat consumatorul ca aceste costuri trebuie suportate de consumator. […]

(3) Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie sa fie descurajanta pentru consumator in a-si exercita dreptul de retragere. Indiferent de situatie, consumatorul nu este responsabil pentru diminuarea valorii produselor in cazul in care profesionistul a omis sa il informeze cu privire la dreptul de retragere in conformitate cu art. 6 alin. (1) lit. h).

(4) Profesionistul trebuie sa poata face dovada diminuarii valorii produselor care rezulta diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.”

Pentru varianta completa a Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 click aici

Produsele returnate vor fi trimise la adresa depozitului S.C. Petriuc S.R.L., adresa care va fi comunicata de catre agentul de vanzari in momentul in care ii este adus la cunostinta returul. Produsele NU se vor returna prin Posta Romana si nu se vor expedia la nici o alta adresa diferita de cea specificata de agentul de vanzari.

www.kittybaby.ro  garanteaza inlocuirea si/sau acceptarea returului produselor ce vor fi considerate neconforme cu descrierea de pe site sau cu asteptarile clientului termen de 14 de zile calendaristice de la livrarea acestora.

www.kittybaby.ro nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise.

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele pot sa difere de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul sau functionalitatea, iar in acest caz www.kittybaby.ro garanteaza returul produselor in termen de 14 de zile calendaristice de la livrare.

Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Valoarea maxima a obligatiilor www.kittybaby.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, www.kittybaby.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Rambursarea comenzii

Vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra (cu exceptia costului livrarii, stabilit conform detaliilor de mai sus), fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data receptiei coletului.

Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Expediati produsele la adresa pe care o veti primi in scris, prin email, imediat dupa confirmarea primirii solicitarii de retragere, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Un produs este eligibil pentru retur daca este in aceeasi stare in care a fost livrat (nu prezinta deteriorari, accesorii lipsa, nu a fost purtat, spalat) si are etichetele intacte.535